Abonneren  Inloggen
Van onze partner SCREEN Europe

Nieuw hoofdkantoor SCREEN in Aalsmeer

17 oktober 2023

SCREEN Europe opende vorige maand op feestelijke wijze met traditionele Japanse Taiko-drums het nieuwe Europese hoofdkantoor, het Inkjet Innovation Centre in Aalsmeer. Ruim 100 genodigden beleefden de primeur waarbij de fabrikant van digitale inkjetprintapparatuur voor het eerst al zijn series innovatieve persen voor etiketten-, verpakkings-, commercieel en CtP-printen in één ruimte toonde.

‘De oprichting van de IIC weerspiegelt ons vertrouwen in de status van de grafische industrie en de positie van SCREEN als leidende speler op de markt voor digitale inkjetprintapparatuur,’ aldus de heer Eiji Kakiuchi, voorzitter van SCREEN Holdings. In de 2.000 m² grote showroom en demonstratiecentrum kunnen bezoekers de digitale inkjetprintoplossingen van SCREEN verkennen in drie verschillende productlijnen: Truepress JET voor commercieel drukwerk en direct mail, Truepress LABEL voor het afdrukken van etiketten en het nieuwe Truepress PAC-assortiment voor flexibele verpakkingen. De nieuwe IIC presenteert ook het CtP-productassortiment van SCREEN.

‘Naast het presenteren van ons groeiende assortiment digitale printers, zal het Inkjet Innovation Center dienen als een hub voor innovaties op het gebied van digitaal printen. Door nauw samen te werken met onze software- en afwerkingspartners is het ons doel om klanten end-to-end printoplossingen te bieden, die een kijkje bieden in de toekomst van de printindustrie’, aldus Osamu Yamagata, President van SCREEN Europe.

SCREEN Europe was vereerd om vooraanstaande gasten te mogen verwelkomen, waaronder de heer AJ Kakiuchi, voorzitter van SCREEN Holdings, de heer Yukiyoshi Tanaka, president van SCREEN Graphic Solutions, en de heer Takanori Kakita, adviseur van SCREEN Graphic Solutions, naast de gewaardeerde burgemeester van Aalsmeer, de heer Gido Oude Kotte, voor een gedenkwaardige lintdoorknipceremonie tijdens het officiële Grand Opening-evenement. Japanse drummers met traditionele Taiko-drums markeerden de gelegenheid met een opwindend optreden.


Geen nieuws missen?

Ontvang wekelijks de gratis nieuwsbrief van PRINTmatters